Венци Стефанов с култово изказване по адрес на Любо Пенев

OFFNews 12 февруари 2018 в 14:16 5811 1

Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на БФС Венцеслав Стефанов се отчете с поредното си любопитно изказване, този път по адрес на единия от кандидатите за президентския пост - Любослав Пенев.

"Не бих го направил дори домоуправител на вход. Знам, че играе добре тенис, на футболен мач не съм го виждал. На стадион "Славия" идва само да играе тенис. На Царско село също играе тенис, човекът си има експерти", каза босът на Славия.

Стефанов отново изрази подкрепата си към настоящото ръководство на футболния съюз и към президента Борислав Михайлов. "Той е единственият достоен, който може да ръководи БФС. Протестен вот ще има при всички случаи. Дали този вот ще бъде силен, не знам. Сигурно и Михайлов си има кусури, но вярвам, че с времето и те ще се отстранят.

Ей, хора, чукнете се малко у главата! Ще викаме неволята, ако и тези хора се оттеглят. Какво е виновен БФС? Футболистите от 1994 година са възпитавани в системата на социализма, когато имаше ред и дисциплина. Мислете, хора!

Трябва да даваме шанс на българските футболисти! Като сме пълни с Делхаруби, Маруби, доникъде няма да стигнем. Взимаме някакви от Африка, ако ги викнат в националния му отбор, ще вземеш малко евро. Боже, това ли трябва да ни е целта", добави Стефанов.

На въпрос колко гласа ще събере Любослав Пенев на изборите за президент на БФС, дългогодишният футболен ръководител отговори в шеговит тон: "38 гласа".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови