Ветеран на Аякс се подигра с болежките на противников играч (видео)

OFFNews 21 февруари 2020 в 11:28 1806 0

Феновете на футбола станаха свидетели на изключителни имитаторски качества от страна на нападателя на Аякс Райън Бабел. Футболистът разкри таланта си по време на гостуването на Хетафе в първи мач от 1/16-финалите на Лига Европа.

Тогава след съприкосновение с Бабел камерунският защитник Ален Ниом полетя във въздуха и се строполи като подкосен на терена, където започна да се превива.

Реферът спря играта, а нападателят легна до Ниом и започна да имитира поведението му, за което получи жълт картон. Бранителят се изправи, а Бабел отново имитира мъките му при ставането, след което и двамата продължиха игра.

Иначе Хетафе победи Аякс с 2:0 и значително увеличи шансовете си да се класира за следващия кръг. Дейверсон даде аванс за гостите в 38-ата минута, а в добавеното време резервата Кенеди затвърди успеха на тима от мадридското предградие, който доминираше срещу именития си съперник и не допусна почти никакви положения пред вратата си.

В последните седмици Аякс изгради добра преднина пред конкурентите си в местното първенство, но всички в клуба не крият разочарованието си от отпадането от Шампионската лига.

Хетафе също се представя повече от впечатляващо в испанската Ла Лига и успешно съчетава ангажиментите си на домашната сцена с тези в Лига Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови