Владо Стоянов отнесе три гола при завръщането си

OFFNews 09 ноември 2019 в 18:17 2910 0

Вратарят Владислав Стоянов се върна в игра за Лудогорец след две години и осем месеца възстановяване. Стражът записа 90 минути за втория отбор при домакинската загуба с 0:3 от Хебър в първенството на Втора професионална лига.

Стоянов предотврати чисти голове в 28-та и 38-та минута на мача. В първата ситуация той спаси опасен шут на Тодор Чаворски от пряк свободен удар.

Топката летеше под горната греда, но стражът реагира на ниво и изби. При второто положение отново Чаворски стреля по тревата от няколко метра, а Стоянов плонжира и блокира удара му.

Лудогорец II можеше да открие в 17-та минута, но Иван Йорданов от чиста позиция стреля над вратата. В 25-та минута Илкер Будинов проби мощно по левия фланг, влезе в наказателното поле и шутира, но слабо и Александър Любенов улови. Първото полувреме завърши при нулево реми.

През второто Тодор Чаворски реализира в 73-та и 84-та минута, а в добавеното време Димитър Везалов оформи крайния резултат след удар с глава.

Малко преди края на втората част играч на Хебър игра с ръка в наказателното поле, но главният съдия Валентин Станчев даде знак играта да продължи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови