Вратарят на Байерн е инициатор на случилото се в последните минути срещу Хофенхайм

OFFNews 01 март 2020 в 11:28 2900 1

Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер е дал идеята за случилото се в последните минути на скандалната среща на стадион "ПреЗеро Арена" между Хофенхайм и баварците.

Това разкри, капитанът на домакините Бенямин Хюбнер. Футболистите на двата тима символично доиграха срещата от 24-ия кръг на Бундеслигата, като безцелно си подаваха топката в центъра.

Всичко това беше породено от обидните плакати, които запалянковци на шампионите издигнаха през втората част. Те бяха адресирани към президента на Хофе Дитмар Хоп, като сред тях се отличаваше такъв с текст "Беше и си оставаш к**и син".

Баварците спечелиха с 6:0 след голове до 62-ата минута. Малко по-късно феновете започнаха своята акция, която доведе до прекъсването на мача на два пъти.

Нойер беше сред най-активните, които правеха опити да убедят привържениците да скрият транспарантите. На неговите молби обаче не беше обърнато внимание.

Като цяло запалянковците в Германия мразят Дитмар Хоп и постоянно го обиждат. Тежки наказания вече получиха такива на Борусия Дортмунд, а разследване се води и срещу фенове на Борусия Мьонхенгладбах.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4109

1

Дедовия

01.03 2020 в 19:36

Гледайте, алоу! За хората свръхтежка обида е кучи син!!! А тук някои се правят на глухи, когато цела агитка им скандира "Пе..раст, пе..раст"? Европейци сме били, а? Може, ама друг път!