Вратарска дилема мъчи Любо Пенев

OFFNews 02 май 2019 в 10:10 1233 0

Вратарска дилема мъчи треньора на ЦСКА Любо Пенев преди гостуването на отбора му на Черно море тази събота. В последния кръг срещу Ботев Пенев даде шанс на ре­зервата Данте Стипица. Той беше предпочетен за сметка на Черниаускас., който в последно време не се намира в най-добрата си форма. Въпреки че Стипица получи възможност в Коматево, той не успя да се възползва по най-добрия начин.

Хърватинът не бе убедите­лен, като увисна сериозно при центриране през първата част. Стипица трудно може да бъде винен при двата гола на пловдивчани, но така или иначе не показа нищо, което да му гарантира титулярно място и в следващия мач.

Все още няма индикации дали Черниаускас ще бъде върнат в стартовите 11 или Пенев отново ще предпочете Данте Стипица.

Сред титулярите се очаква да се завърне дясното крило Жоржиньо. Той пропусна гос­туването на Ботев, но ако е здрав, нацио­налът на Гвинея-Бисау ще започне на "Тича" по дес­ния фланг на атаката вместо наказания Евандро.

В състава има 2-ма играчи, които висят с по 8 жълти кар­тона - Пинто и Малинов. Ако те бъдат санкционирани сре­щу Черно море, ще пропуснат две срещи, които ще са с Лудо­горец на "Армията" и Берое под Аязмото. С по 4 картона и съответно 1 мач наказание пък висят Антов и Лясков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews