Всички в Левски получават шанс от Хубчев

OFFNews 15 май 2019 в 12:05 1969 0

Сигурният нов треньор на Левски Петър Хубчев ще даде възможност на всеки един от настоящите футболисти на отбора да докаже, че заслужава своето място в клуба по време на летния подготвителен лагер. В това число влиза и Валери Божинов, въпреки слуховете, че ще бъде освободен. Нападателят ще получи шанс да демонстрира качествата си пред вече бившия национален селекционер.

Ситуацията с Николай Михайлов и Станислав Костов е по-различна. Желанието на вратаря е да играе в чужбина. Михайлов се надява, че с добрите си изяви през пролетта ще успее да си осигури трансфер зад граница.

Голмайсторът на Първа лига пък е най-конвертируемият футболист на "Георги Аспарухов". Интерес към Костов не липсва, а самият играч вече бил склонен да премине в чуждестранен клуб. Благоевградчанинът прави най-силния сезон в кариерата си и е наясно, че сега е моментът да пробва късмета си навън. Говори се, че дори има клуб, готов да брои 1 млн. евро за правата на нападателя.

С договор до края на сезона е защитникът Седрик Унтонджи. Хубчев  тепърва ще се запознае с неговите качества, но на този етап е по-вероятно контрактът на французина да не бъде продължен. Не е тайна, че "сините" са се прицелили в Кристиан Димитров от Ботев Пловдив, като дори се появиха информации, че от "Герена" са постигнали договорка за привличането му. Той е считан за идеален партньор на Холмар Ейолфон в сърцето на отбраната.

Самото назначение на Петър Хубчев в Левски трябва да бъде официализирано в близките дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews