Забавната страна на Моуриньо в Юнайтед (видео)

Донислав Донев 19 декември 2018 в 16:31 1826 0

Един от най-успешните футболни треньори Жозе Моуриньо вече не е мениджър на Манчестър Юнайтед. Слабо начало на сезона в английската Висша лига и липса на добри резултати са основните причини за уволнението на Специалния.

"Червените дяволи" не са се представяли толкова слабо от 28 години насам, а в неделя отборът загуби от най-големия си съперник Ливърпул с 1:3.

Моуриньо пристигна в Юнайтед през лятото на 2016 година. За това време той спечели три трофея, всичките през първия си сезон начело на тима.

Все пак португалецът ще бъде запомнен от феновете и с интересните и забавни прояви от скамейката или залата за пресконференции.

Специалния нееднократно бе причина за много смях сред безпристрастните привърженици със своите шеги и емоционални изблици.

Иначе по-рано днес стана ясно, че в момента Моуриньо е при семейството си в Лондон. Помолен от местните журналисти да каже нещо за вихрушката, която се заформи около него в последните два дни, Специалния сподели:

"Не, познавате ме. Познавате моя... оставете ме да походя. Нямам какво да кажа. Познавате ме, ако искате да повървите с мен, хайде, ще ходим до Батърси. Нямам коментар".

Жозе напусна хотел "Лори" в Манчестър няколко часа след освобождаването му от поста. По време на 895-дневния си престой в Юнайтед Специалния така и не пожела да се премести в осигурена от клуба къща. Вместо това той обитаваше 5-звезден хотел в Манчестър. И по-конкретно апартамент на стойност 670 евро на нощ.

Английските медии изчислиха, че португалецът е натрупал сметка в размер на 600 000 евро - още една сума, която трябва да бъде покрита от "червените дяволи".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови