Защитник на Барселона проспал полицейска проверка

OFFNews 12 февруари 2020 в 12:35 1097 0

Френският защитник на Барселона Самюел Юмтити заспал на дивана, докато испанската полиция е извършвала оглед в дома му, пише "Ас".

Посещението на униформените служители е било свързано с обира, който крадци извършиха в дома на французина през септември 2019 г.

В момента на пристигането на полицаите Юмтити бил на дивана и се развличал с видеоигра. Той разрешил на органите на реда да си свършат работата и продължил със заниманието си.

Докато траел обискът, футболистът заспал. Полицаите свършили работата си и напуснали дома на бранителя без да го будят.

Междувременно стана ясно, че сънародникът на Юмтити в Барселона Усман Дембеле ще отсъства от терените в следващите шест месеца. 22-годишният нападател претърпя успешна операция на бедреното сухожилие на десния крак вчера във Финландия. Това означава, че той ще пропусне остатъка от сезона, както и шампионата Евро 2020.

Дембеле се възстановяваше от друга контузия на коляното, когато на тренировкита миналата седмица получи нова. Резултатите от изследването са показали, че е претърпял пълно разкъсване на сухожилието в проксималната част на тазобедрената става на десния крак.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови