Затрупаха Гриша Ганчев с предложения за нов треньор на ЦСКА

OFFNews 05 октомври 2019 в 09:32 2095 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е засипан от предложения за треньор, след като Люпко Петрович хвърли оставка заради слабите резултати в последните мачове и недоволството от страна на феновете, пише "Меридиан мач".

Три лобита на "Армията" се опитват да наложат своите протежета за нов старшия. Първото от тях е на мениджъра Стойчо Стоилов, който въпреки мощното недоволство на феновете, продължава да се ползва с доверието на собственика.

Той имал вариант с испански треньор, който доскоро е водил отбор от Сегунда. Мениджърът на "армейците" често е обвиняван от феновете, че се бърка прекалено често в работата на треньора, протежира своите футболисти и им влияе в съблекалнята.

Докато бе шеф в Литекс, Христо Стоичков и Станимир Стоилов дори му бяха забранили да влиза в съблекалнята. Величия като Стойчо Младенов и Любо Пенев също се бяха оплаквали от интриги.

Италианският спортен директор Кристияно Джарета пък атакувал собственика с италиански треньори. "Меридиан мач" научи, че един от тях е Микеле Серена - 49-годишен специалист, който до момента е водил само отбори от Апенините. Той е бил начело на Венеция, Виченца и Мантова. Джарета често е упрекван, че стои твърде пасивно в клуба и не влиза в правомощията си на човек, предлагащ треньор и играчи.

Синът на Гриша Ганчев - Данаил, също е излязъл със свои предложения за нов наставник, който благодарение на позициите си на Острова, има предложение точно от Албиона.

Оттам ЦСКА вече привлече две попълнения през лятото в лицето на Греъм Кери и Тони Уот, които обаче не впечатлиха и това едва ли е плюс за предложената му кандидатура.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови