Завръщането на Ники Михайлов в Левски зацикли

OFFNews 21 ноември 2018 в 09:57 1817 0

Днес ще стане окончателно ясно дали вратарят Николай Михайлов ще се завърне официално в Левски. Синът на президента на БФС Борислав Михайлов мина успешно медицински прегледи при "сините" в понеделник, като се очакваше да подпише договор.

Нещата зациклиха и такъв не беше подписан вчера, въпреки желанието на собственика Спас Русев и треньора Славиша Стоянович, вратарят да започне тренировки.

Sportal.bg информира, че причината за забавянето на договора са няколко точки в контракта, които двете страни трябва да уточнят на лична среща. Именно такава трябва да се състои между Спас Русев, Красимир Иванов и Николай Михайлов, след което завръщането на 30-годишния футболист в родния му клуб да бъде обявено официално.

Вчера треньорът на вратарите на "Герена" Валентин Захариев обяви, че Михайлов е класен вратар, който обаче трябва да свали килограми, след като не е играл от май месец. "Ники Михайлов е доказан вратар в Европа, което е безспорно. Той е с наднормено тегло обаче. Трябва да свали килограмите и да дойде да говорим за подготвителен процес.

За мен той е доказан вратар, но проблемът при него е, че някога е сбъркал във времето. Ако той подпише с нас, свали килограмите, има желанието, труди се и работи – хората ще го оценят", сподели специалистът.

Ръководството иска от Михайлов да бъде в оптимална форма за старта на подготовката на 8 януари, за да се включи пълноценно в тренировъчния процес. Именно той се очаква да разреши проблемите през този сезон на вратарския пост, тъй като Божидар Митрев и Мартин Полачек загубиха доверието на своите шефове, както и на част от феновете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови