Здравко от Ритон: Не виждам как ЦСКА ще победи Левски с този махленски футбол

Донислав Донев 13 февруари 2020 в 16:53 3026 0

Легендата на българската естрада Здравко Желязков от дует Ритон предвижда загуба на ЦСКА в дербито срещу Левски. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в събота от 14:45 часа.

Здравко, който не крие любовта си към "червените" призна, че е много разочарован от играта на отбора по време на зимната подготовка. За разлика от повечето фенове обаче певецът смята, че вината за слабите резултати не е толкова на треньора на "армейците" Милош Крушчич, колкото на самите играчи.   

"Левски е по-добрият отбор в момента, но при добре познатите неписани традиции - в подобни дербита фаворити няма. Дълбоко в себе си се надявам, че ЦСКА, в ролята на аутсайдер, ще победи. Лошото е, че от това, което видях в контролите през зимната подготовка, лошите резултати, не знам как ще стане. Много играчи на "червените" играят на ниво махленски футбол. Не виждам кой може да "блесне" в дербито и донесе победата за "армейците".

Нямам какво да кажа за Милош Крушчич. Той не е виновен за слабите резултати. Дори Жозе Моуриньо да стане треньор на тима, нищо няма да направи с тези играчи. Все пак нищо чудно Крушчич да бъде сменен и на негово място пак да докарат някой Лукич, Чучич или нещо подобно", сподели певецът.

Желязков призна, че към момента Левски демонстрира по-добра форма и подчерта, че в бъдеще ЦСКА ще изпита сериозни затруднения и в мачовете срещу Локотив Пловдив и Лудогорец.

"Левски игаре много добре, със сърце. Имам чувството, че при тях има някаква магия, толкова нахъсано играят тези момчета... Ама не е само Левски. Очаквам и Локомотив Пловдив да измъчат "червените", пък за Лудогорец да не говорим. Не виждам как ЦСКА ще завърши по-високо от четвъртото място в края на сезона. 

Сигурен съм, че разумните фенове мислят като мен. Вътрешно страшно много ми се иска ЦСКА да победи, обаче не виждам как ще стане. Дано да спечели, ама ако това се случи, ще се самозаблудим, че сме велики", каза Желязков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови