Жозе Моуриньо се връща към треньорството от лятото

OFFNews 23 март 2019 в 15:28 1862 0

Треньорът Жозе Моуриньо сподели, че до юни ще се завърне начело на клубен отбор. За последно той беше мениджър на Манчестър Юнайтед, но беше уволнен през декември миналата година.

Всеки ден името му е свързвано с редица отбори, сред които са Реал Мадрид и Интер. Зинедин Зидан обаче отново пое "кралете" и така най-логичната опция изглеждат "нерадзурите".

Настоящият треньор на италианския гранд Лучано Спалети едва ли ще запази поста си след края на сезона. Причината е, че отборът ще запише пореден нулев сезон.

"Мисля, че ще се завърна през лятото, през юни, за началото на предсезонната подготовка. Знам точно какво не искам. Именно това бе и причината да откажа три-четири оферти.

"Готов съм за следващата си работа. Сега не си почивам, а се подготвям. Когато си всеки ден във футбола, когато имаш шест пресконференции на седмица, както и три мача, когато се занимаваш с анализи преди и срещу футболните срещи, когато се занимаваш ежедневно с различни проблеми, не ти остава време за себе си. Сега аз използвам свободното време, за да се подготвя по-добре за бъдещата си работа", каза Моуриньо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови