Зидан: Трудно влизаме в мачовете

OFFNews 20 октомври 2019 в 12:33 1334 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че тимът е бил далеч от най-добрата си форма, след като снощи отстъпи на Майорка с 0:1 и допусна първата си загуба за сезона в испанската Ла Лига.

Мадридчани не успяха да се пригодят към силната преса на домакините и получиха гол рано-рано в срещата, който бе дело на Жуниор Лаго (7'). През втората част затрудненията на "белия балет" в атака продължиха и сериозните опасности пред вратата на "Лос меренгес" липсваха.

Това струваше на Реал лидерската позиция за сметка на Барселона. Столичани вече са на второто място в класирането на първенството с актив от 18 точки, с 1 по-малко от каталунците.

"Започнахме лошо и допуснахме гол, което усложни много нещата. До почивката реагирахме, но след нея не създадохме достатъчно положение, а когато това е така, става наистина трудно.

Истината е, че ни липсваха много неща. Неприятното е, че в доста мачове стартираме трудно. Срещнахме съперник, който играе добре у дома и заслужава да бъде на по-добра позиция в класирането.

Не бяхме достатъчно креативни и отговорността за това е моя. Не сме доволни и трябва да анализираме внимателно защо се получи така.

Контузените играчи не могат да ни служат за оправдание. Всеки трябва да покаже, че заслужава да бъде част от този клуб. Играем на всеки 3 дни и имаме нужда от повече постоянство. Не трябва да допускаме мачове като този", каза Зидан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови