Зидан е категоричен: Бейл е част от Реал и ние ще разчитаме на него

OFFNews 23 август 2019 в 17:46 1523 0

Напук на твърденията, че нападателя на Реал Мадрид Гарет Бейл ще бъде продаден, треньорът на "белия балет" Зинедин Зидан е категоричен, че ще разчита на уелсеца за мачовете от сезона.

Припомняме, че през миналия уикенд той бе титуляр в мача срещу Селта и се отчете с асистенция за успеха с 3:1. Сега френският специалист го похвали преди домакинството срещу Валядолид.

"Той направи добър двубой. Справи се на ниво и в защита. Гарет, а и останалите трябва да продължим по същия начин. Всички играчи са важни.

Сега той остава при нас. Наистина около него имаше много неща, но сега ситуацията е такава, че той е част от отбора и ние ще разчитаме на него. Важен играч е и трябва да продължи да го доказва.

Говорим за футболист, които играе много добре. Доволни сме, че е тук и ще разчитаме на него, както на останалите. Той е щастлив в Мадрид, а и през сезона има достатъчно мачове.

До 2 септември обаче много неща могат да се случат, но аз очаквам с нетърпение идването на тази дата, за да спрем да говорим за това.

Що се отнася до Кейлор наистина не си представям отбора без него. Той винаги е бил важен за нас и не ми е казвал, че иска да напуска.

Говорим за професионалист и той остава в плановете ми. Вярвам, че през новия сезон приносът му ще бъде сериозен", каза Зидан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови