Зинедин Зидан хвърли око на звезда на Челси

OFFNews 12 септември 2019 в 16:03 1482 0

Снимка Instagram: N'Golo Kante

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан иска да привлече в редиците на "белия балет" халфа на Челси Н"Голо Канте, пише британският "Daily Mail".

Припомняме, че това лято испанците отмъкнаха от "сините" от Лондон звездата Еден Азар. Преди година пък Реал привлече от "Стамфорд Бридж" и вратаря Тибо Куртоа.

Според изданието "белия балет" вече планира нова офанзива за футболист на Челси. Зидан е съобщил на ръководителите на клуба, че трябва да положат максимум усилия за привличането на Канте.

Френският специалист е убеден, че неговият сънародник е един от най-добрите опорни халфове в света и ще помогне на Реал да си върне доминиращото положение в европейския футбол.

Междувременно стана ясно, че Лука Модрич е получил контузия и вероятно ще пропусне първия мач на испанците в Шампионска лига този сезон срещу Пари Сен Жермен другата седмица.

Футболистът не тренира днес след завръщането си от националния отбор на Хърватия, като от Реал съобщиха само, че травмата е в дясното бедро, но не уточниха колко дълго ще се възстановява.

Модрич е поредният, който влиза в лазарета на Реал след Еден Азар, Хамес Родригес, Иско, Брахим Диас, Родриго, Лука Йович и Марко Асенсио.

Срещата в събота у дома срещу Леванте ще пропусне и наказаният Гарет Бейл, който получи червен картон миналата седмица срещу Виляреал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови