Златан Ибрахимович скромно отбеляза, че е вдигнал нивото на Лига Европа

OFFNews 14 април 2017 в 08:43 2075 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович не изневери на себе си и отново изстреля култова реплика, която се превърна в хит в социалните мрежи.

След края на мача срещу Андерлехт (1:1) от четвъртфиналите в Лига Европа, шведът заяви: "С моята поява в турнира, Лига Европа стана като Шампионска лига".

Ибракадабра обаче не уцели момента да демонстрира самочувствие, защото срещу Андерлехт направи няколко пропуска, а Жозе Моуриньо директно обвини него и останалите нападатели за това, че отборът му изпусна победата в Брюксел.

"Трябваше да затворим мача. Имахме шансове, владеехме топката, но не вкарахме втори гол. Все нещо се случваше и взимахме грешното решение във всяка една ситуация, която можеше да завърши с гол и да убие интригата.

В защита играхме организирано, но веднъж сбъркахме и съперникът изравни. Трябва да подходим по-сериозно. Тези, които можеха да решат мача, не го направиха. Ибрахимович, Лингард, Рашфорд и Марсиал действаха прекалено еднообразно", не спести критиките си към нападателите Специалния.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови