Звезда на Юнайтед ще е вън от терените до декември

OFFNews 28 октомври 2019 в 10:27 1101 0

Халфът на Мачнестър Юнайтед Пол Погба ще се завърне в игра през декември. Това заяви мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер.

Специалистът е сигурен, че френският национал има нужда от време, за да се възстанови от контузията си в глезена.

"Не смятам, че той ще бъде в игра преди декември. Ще бъде извън терена за известно време и има нужда да се възстанови.

Не смятам, че ще бъде в отбора преди мача с Шефилд Юнайтед на 24 ноември и вероятно ще го видим на терена едва през декември. Контузията му има нужда от лечение", каза Солскяер.

Специалистът коментира и вчерашната победа на Манчестър Юнайтед с 3:1 като гост срещу Норич. Скот Мактоминей откри резултата за "червените дяволи" в 21-ата минута, а в 30-ата Маркъс Рашфорд удвои. За класическия резултат точен бе Антони Марсиал в 73-ата минута. Домакините стигнаха до почетен гол чрез Онел Ернандес в 89-ата минута.

Любопитното е, че през първото полувреме гостите пропуснаха две дузпи чрез Рашфорд и Марсиал съответно в 28-ата и 43-ата минути.

"И мен ме боли от факта, че резултатите ни до момента не са такива каквито искаме, но не обръщам внимание на това какво пишат медиите. Всеки може да има свое мнение и не е моя работа да коментирам критиките.

Изпращаме добра седмица. Тя започна със силно представяне срещу Ливърпул, а после постигнахме две победи далеч от дома, което със сигурност е положително за самочувствието на футболистите.

Радвам се, че Антони Марсиал вкара толкова хубав гол. Можехме да отбележим и повече попадения. Не ми се говори за ВАР. Според мен и двете дузпи трябваше да бъдат изпълнени повторно, защото вратарят на домакините стоеше на метър пред голлинията.

ВАР има за цел да помага, но когато едно решение се бави толкова дълго, както беше в ситуацията с първата дузпа, значи нещо не е както трябва и дузпата е отсъдена неправилно", обясни Солскяер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!