Звезда на Юнайтед сменя техниката си при изпълнение на дузпи

OFFNews 29 октомври 2018 в 13:02 1345 0

Снимка Instagram

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще предприеме промяна на техниката си на си на изпълнение на дузпи.

Причина за това е, че футболистът вчера пропусна от бялата точка при победата на "червените дяволи" над Евертън с 2:1.

Французинът се засили по традиционния си напоследък начин с много ситни крачки, то ударът му бе спасен от Джордън Пикфорд. За щастие на Погба обаче, топката се върна при него и той направи добавка.

"Винаги се опитвам да дестабилизирам вратаря. Изпълнявам именно по този начин, но може би трябва да променя нещо, защото вече вратарите започват да разгадават това, което ще направя. Все пак най-важното е, че вкарах.

Да, имах късмет, но все пак топката попадна в мрежата. Това бе добре за отбора, а и за мен. След това имахме и други положения. В крайна сметка целта бе да спечелим и го направихме", каза Погба.

Изпълнението му на дузпата дори стана повод за шеги по негов адрес от страна на феновете, сравнявайки засилката му към бялата точка с финиширането на Юсейн Болт на Олимпийските игри в Пекин през 2008 година.

Тогава ямайската легенда в спринта завърши последните метри буквално с прескоци и въпреки тях той успя да постави нов световен рекорд в бягането на 100 метра - 9.69 секунди. Година по-късно в Берлин Болт закова хронометрите на 9.58.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови