Звезда на Левски е на линия за сблъсъка с Ботев Пловдив

OFFNews 05 април 2018 в 11:51 3392 0

Звездата на Левски Габриел Обертан ще се завърне в атаката на "сините" за гостуването на Ботев. Мачът в Пловдив е утре от 14:30 часа, пише "Тема Спорт".

Французинът пропусна домакинския резил срещу Берое (1:2), като причината е, че лекуваше контузия в коляното. Той получи травмата по време на сблъсъка с ЦСКА (0:1).

Липсата на нападателя срещу старозагорци се усети. В големи периоди от срещата играта на сините в предни позиции бе под всякаква критика. Обертан обаче ще бъде на линия за срещата с Ботев Пловдив.

Португалският халф Филипе Нашименто пък показа как върви лечението на травмата, която получи на тренировка в понеделник. В профила си в Инстаграм 23-годишният полузащитник разкри процедурата, на която подлага левия си глезен. Специален уред го лекува с електроимпулси, както и с масаж. От снимката се вижда, че ставата му е доста подута.

Вчера Нашименто се появи на Герена, при това без патерица, с чиято помощ се придвижваше във вторник. Той със сигурност пропуска срещата с Ботев Пловдив, а по всяка вероятност няма да е на линия за първия полуфинал от турнира за Купата на България срещу ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !