Звездите на Ювентус си размениха ролите преди сблъсъка с Атлетико

OFFNews 16 февруари 2019 в 10:33 2600 0

По необичаен начин отпразнуваха попаденията си във вратата на Фрозиноне звездите на Ювентус Кристиано Роналдо и Пауло Дибала.

"Старата госпожа" спечели с 3:0 генералната репетиция за предстоящия 1/8-финал в Шампионската лига срещу Атлетико в Мадрид. Първият гол отбеляза Дибала след асистенция на Роналдо. Младият аржентинец отпразнува попадението в стила на португалеца с висок подскок и заемане на героична поза. В отговор Роналдо имитира характерния жест на Дибала в стил маската на Зоро.

Третият голмайстор за Ювентус Леонардо Бонучи, който се завърна след едногодишен неуспешен престой в Милан, пък показа с пръсти и своите и на съпругата си Мартина инициали. Защитникът не е правил това от 2017 година.

Двубоят с Фрозиноне се игра на високо темпо до към 63-ата минута, когато Роналдо оформи крайния резултат преди да бъде сменен, след което темпото спадна и всички чакаха края.

С поведението си Роналдо и Дибала дадоха ясен знак, че всичко помежду им е наред и отговориха на спекулациите за проблеми. В последните седмици усилено се говори за предстоящ трансфер на Дибала. От Ювентус коментираха това, че Дибала може да бъде заменен единствено от Лионел Меси, който няма как да бъде привлечен в Торино, тъй като е обвързан силно с Барселона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови