bTV Action отново взе правата за ЦСКА в Европа

OFFNews 19 юли 2019 в 18:56 1936 0

Телевизия bTV Action закупи ексклузивните права за излъчване на двубоите на ЦСКА срещу Осиек. Първият мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа е в четвъртък (25 юли) от 20:30 часа на стадион "Българска армия". Реваншът е на 1 август от 21:45 в Хърватия.

bTV Action излъчи и първия мач на червените срещу Титоград, спечелен с 4:0 на "Българска армия". Реваншът седмица по-късно в Черна гора, беше предаван по един от един по платените спортни канали и завърши 0:0. Този път и реваншът ще бъде излъчен от bTV Action, както и в интернет платформата voyo.bg.

За 24-ти път отборът от стадион "Българска армия" участва във втория по сила европейски клубен турнир. През миналия сезон ЦСКА прескочи тази фаза в предварителните кръгове, побеждавайки Адмира Вакер.

Този път съперникът е по-корав. Осиек завърши на трето място в класирането на хърватския шампионат през изминалия сезон. Тимът винаги е бил сред фаворитите в местното първенство. През 1999 г. печели Купата на страната.

Червените имат обаче един огромен коз в ръкава си. Един от консултантите на треньора Добромир Митов - Люпко Петрович, е прекарал 12 години като футболист в хърватския клуб, а след това е бил и треньор.

Цените на билетите са:
- Сектор А - 20 лева
- Сектор В - 15 лева
- ВИП ложа - 150 лева
Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови