Ансамбълът ни остана на второ място при многобоя в Минск

OFFNews 17 август 2019 в 19:01 2263 0

Ансамбълът ни по художествена гимнастика направи две перфектни изигравания на Световната купа в Минск (Беларус), но остана на второ място в класирането, съобщава "beautyinsport".

С две много високи оценки оценки и изпуснати уреди в двата дни първи са рускините. Днес беше денят на обръчите и бухалките и момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска не трепнаха.

Това си личи и в оценката им за изпълнение, която е 8.6. Сборът 28.800 (6.1+14.1 за трудност) е втора за деня. Рускините взеха космическото 29.850 (6.1+15 и 8.75). Така те печелят многобоя.

В общото класиране нашите момичета – Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, са втори. Трети е ансамбълът на Беларус.

Боряна Калейн пък се класира на шесто място в многобоя при индивидуалните съчетания със сбор от 83.000 точки на провеждащата се в столицата на Беларус Минск Световна купа.

Днес Боряна излезе с огромно самочувствие и показа на какво е способна. За изпълнението си с бухалки, Боряна получи оценка от 23.150 т. и я класира за финала утре с трета по сила оценка.

На лента нашето момиче също игра много силно и вдъхновено и бе оценена с 19.850, която я праща на финала със седма по сила оценка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови