Грациите ни надъхаха волейболните "лъвове"

OFFNews 08 септември 2018 в 16:19 2824 0

Само ден след като момчетата от националния отбор по волейбол изпратиха специално видео послание, чрез което пожелаха успех на момичетата от националния отбор по художествена гимнастика и призоваха българите да подкрепят грациите в залата в София, грациите им върнаха жеста.

В специално видео момичетата от ансамбъла Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Елена Бинева и Стефани Кирякова благодариха за подкрепата и на свой ред пожелаха успех на волейболистите, както и на всички български спортисти, които представят страната ни на големи спортни форуми.

По едно и също време едни от най-обичаните от българите национални отбори – по волейбол за мъже и по художествена гимнастика, се впускат в сериозна надпревара в световни първенства, на които страната ни е домакин.

На 9 септември в Двореца на културата и спорта във Варна волейболистите излизат срещу Финландия в първи мач от шампионата, на който сме домакини заедно с Италия. От 10 септември в “Арена Армеец“ в София българските гимнастички започват пътя си към медалите и сърцата на феновете по цял свят със завладяващите си изпълнения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови