Ирина Винер: Солдатова е здрава като бик

OFFNews 07 февруари 2020 в 13:27 7154 0

Шефката на руската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер съобщи, че грацията Александра Солдатова е напълно здрава и няма никакви проблеми.

Вчера се появи стряскащата информация, че 21-годишната състезателка е направила опит за самоубийство. Тя е настанена в болница, откъдето по-късно пусна видео, в което обяснява, че се е порязала с нож в кухнята, докато си е приготвяла закуската.

Феновете не вярват на това опровержение и задават логичния въпрос защо в такъв случай още е в болница.

"Знаете ли, най-добре вие (б.р. журналистите) да стоите по-далеч. Солдатова е здрава като бик, всичко с нея е наред. Днес беше на репетиция за големия гала концерт, в който ще участва в неделя. Поряза се, зашиха й раната. Нямате ли за какво друго да говорите? Защо се ровите в душите на хората? Устроихте такъв бардак. Оставете я на мира", избухна Винер.

Преди време тя обясни, че има негативно отношение към връзките на гимнастичките, защото това пречи на спорта.

"Когато започнат да си изпускат уредите на тренировка, им казвам, че ще ги изгоня като кучета, а след мен ще ги изгони и гаджето им. Винаги съм казвала, че ако спортът пречи на училището, трябва да се изостави училището. Ако пречи на семейството, то трябва да се изостави спортът", каза Винер.

В своя Инстаграм профил Солдатова нарече информацията за опита за самоубийство "фалшива новина". Последователи обаче се усъмниха в думите ѝ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови