Капитанът на ансамбъла ни: Вярвайте в по-доброто утре

OFFNews 30 март 2020 в 12:14 6826 0

Снимка Facebook

Капитанът ансамбъла ни по художествена гимнастика Симона Дянкова отправи специално послание, адресирано до всички грации от засегнатите от вируса страни.

Ето какво написа Дянкова:

"Искаме да се обърнем към всички спортисти, към нашите конкуренти и приятели, към хората, които ни подкрепят и всички засегнати от този неочакван вирус, който порази света! Знаем, че времената са трудни за всички ни и сме сигурни, че сте отговорни към близките си и спазвате необходимите мерки за сигурност!

Съчувстваме искрено на най-засегнатите страни, молим се за хората, които се борят с вируса и се надяваме заразата да спре възможно най-скоро! Според нас бе взето правилното решение за отлагане на Олимпийските игри!

Сигурни сме, че нито един спортист, нито един отбор няма да загуби онази искра, която пали огъня на желанието за победа! Токио ни очаква още по-обединен, готов да ни посрещне през 2021 година.

Но по-важното сега е всички да сме един отбор, да пазим себе си и хората около нас. Нашият отбор изпраща много любов и положителна енергия на всички! Вярвайте в по-доброто утре".

Малко по-рано подобно обръщение отправи и капитанът на националния тим при индивидуалните гимнастички Невяна Владинова.

Ето и нейното послание:

"Като капитан на националния отбор индивидуално жени, ще говоря от името на всички момичета. Искаме да изразим подкрепата си към всички спортисти, както в България, така и извън страната!

Посланието ни, разбира се, е отправено най-вече към нашата гимнастическа общност. Преди всичко ние сме едно семейство и сме приятели и затова сега е моментът, в който трябва да се подкрепим, да бъдем силни и единни.

Изпращаме на всички от вас цялата си позитивна енергия и любов и най-вече към любимите ни Италия и Испания, защото всички знаем, че там в момента положението е най-тежко. Вярваме, че всичко това ще отмине бързо и нямаме търпение да се срещнем отново на следващото състезание. Пазете се и бъдете здрави".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови