Крият Солдатова в болница, фенове не вярват в опровержението ѝ

OFFNews 07 февруари 2020 в 09:32 5357 0

Четирикратната световна шампионка в художествената гимнастика Александра Солдатова все още се намира в болница, а свижданията с нея са забранени.

21-годишната грация беше хоспитализирана вчера. Първоначално беше съобщено, че тя е направила опит за самоубийство. Впоследствие самата тя опроверга това, но не успя да убеди почитателите си.

"Тя лежи в психосоматичното отделение, състоянието ѝ е със средна тежест. Няма свиждания, посещават я единствено лекарите за визитация", заявиха от лечебното заведение "Склифосовски".

"Кой може да повярва, че в този институт хоспитализират за битова травма, още повече и в това отделение? Дори във видеото, което бе разпространено се вижда, че момичето е в нестабилно състояние. Това видео е записано, за да се минимизира скандалът, който надвисна над художествената гимнастика.

След него информацията на опит за самоубийство вече звучи по-истински. Ирина Винер е заставила Саша да направи това опровержение, защото това е първо удар върху нейната репутация", така звучат в обобщение мненията на фенове в социалните мрежи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови