Над 600 гимнастички ще участват в турнира, организиран от Катрин Велкова

OFFNews 15 октомври 2019 в 14:43 2526 0

Над 600 състезателки ще участват в третото издание на турнира по художествена гимнастика за „Златна купа Локомотив“ и приз „Илиана Раева“, който ще се проведе от петък до неделя в столичната зала „София“.

Надпреварата се организира от световната шампионка с ансамбъла в Монпелие Катрин Велкова. „Златното момиче“ е треньор и президент на КХГ „Локомотив“ София.

"Тази година доста се постарахме с подаръците и с наградите, за да могат децата да са щастливи. Решихме в това издание турнирът да е три дни, за да свършваме навреме. Ще имаме гости от чужбина.

Желание да се включат изразиха клубове от Словакия, Кипър, Сърбия и от Беларус. Ще участват над 600 гимнастички от най-малките (3-4 -годишни) до възраст жени.

Ще видим и ансамбли, защото в края на следващата седмица, отново в зала „София“ ще се проведе държавното първенство за тази категория. Входът за зрителите е свободен. В петък състезанието ще започне в 14.00 часа, а в събота и неделя ще е от 9 часа“, това сподели специално за БНР Катрин Велкова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови