Най-сексапилната грация е бременна от плувец

OFFNews 19 юли 2019 в 13:14 5555 0

Олимпийската шампионка в художествената гимнастика от 2016 година Маргарита Мамун обяви, че е бременна с първото си дете.

Считаната за една от най-сексапилните грации чака бебе от плувеца Александър Сухоруков, с когото са двойка от 2013 година.

След олимпийските игри Мамун прекрати кариерата си изненадващо на едва 20-годишна възраст, а през септември 2017 година двамата със Сухоруков станаха семейство. Сега им предстои да станат и родители за първи път.

В същото време стана ясно, че Мамун е избрана за посланик на първото в историята световно първенство по художествена гимнастика за девойки, което ще се проведе от днес, 19 юли до неделя, 21 юли в Москва.

Домакин на шампионата е новия центъра по художествена гимнастика в руската столица, който носи името на Ирина Винер - президент на руската федерация и е разположен на стадион „Лужники”.

"Горда съм, че първото в историята световно първенство по художествена гимнастика за девойки ще се проведе в нашата страна. Щастлива съм да бъда посланик на това важно събитие. За мен е чест, че мога да популяризирам нашия прекрасен спорт и да бъда пример за младите гимнастички”, сподели Маргарита Мамун.

Националният тим на Русия ще бъде в състав Лала Крамаренко, Дария Сергаева, Анастасия Симакова и София Агафонова, както и ансамбъл (девойки).

България ще бъде представена от ансамбъл (девойки) с треньори Вяра Ваташка и Цветелина Найденова, като и от четири индивидуални гимнастички - Ева Брезалиева (въже), Катрин Цонева (топка), Стилияна Николова (бухалки) и Валерия Ватова (лента).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови