Спектакълът "Светът на златните момичета" ще събере един куп музикални звезди

OFFNews 04 ноември 2019 в 14:48 3130 0

Шоу-спектакълът "Светът на Златните момичета" ще събере на една сцена всички настоящи национални състезателки по художествена гимнастика, които подготвят специални съчетания и изненади за публиката.

Освен тях, зрителите в "Арена Армеец" ще видят музикалните изпълнения на едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Depp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, Д2 и СКАНДАУ ще вземат участие в шоуто, което може да се превърне в традиция за федерацията по художествена гимнастика, която е организатор.

"Искаме да дадем нещо наистина уникално на зрителите и феновете. То ще стане наша запазена марка, с която планираме да обиколим цялата страна и всеки да може да види прекрасните ни момичета.

Искам специално да благодаря на всички групи и изпълнители, които се включват в шоуто и ни помагат гимнастиката да стига до повече и повече хора", споделя президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева.

Първи подобен спектакъл беше проведен в Пловдив, където залата се оказа малка за всички желаещи да видят "Златните момичета" на България.

В Русе, спектакълът ще се проведе на 19 ноември в "Арена Монбат". Билетите за спектакъла са вече в продажба на epay.go и на касите на EasyPay в страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови