Американски войници пияни от Кока кола? Накрая може и да е истина

OFFNews 07 март 2018 в 17:09 8895 3

Гигантът Кока Кола ще експериментира с пускането на пазара на алкохолна напитка. 

Опитът ще е първо в Япония, но ако е успешен, е твърде вероятно алкохолната кола да пробие и в целия свят и така най-накрая да се сбъднат твърденията на комунистическата пропаганда по време на Студената война за пияни американски войници след употреба на газираната напитка.

Алкохолната кола сама по себе си е революционна промяна, тъй като в столетната история на напитката досега никога не е имало опияняващи съставки в продукти на марката.

"Ще експериментираме с продукт от категорията Чу-хи", обяви Хорхе Гардуньо, шеф в компанията в Страната на изгряващото слънце.

Чу-хи са кенчета с алкохол, разреден с различни видове плодов сок и газирана вода.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

08.03 2018 в 03:32

До някъде държи. Свърхдоза пер ос - не обезболява. Венозно може и да, но това не е за на улицата. Ще умре от инфаркт, или няма да се събуди, не е за битова употреба.
И си остава пак гнусна рекламна кампания, на закъсала фирма.

23293

2

Стефан

08.03 2018 в 03:14

Еднозначно!
А кока-колата в ония години, просто съдържаше кола. Ниска концентрация на кокаин, което и довеждаше до стимулиращият ефект.
В началото на 80-те, спектрографите се появиха в много лаборатории, "тайната патентована рецепта на "кока-кола" стана очевидна, и келешите се дръпнаха.
А "комунистическата пропаганда" на тема "американските войници във Виетнам", хич даже не беше пропаганда.
За простата пехота - прост кокаин. За десанта - елитно ЛСД.

Имам събрано от скука в архива. Помня и собствената си служба. На нас също ни даваха хапчета, бяха сладки и вкусни. Кофеин.

16193

1

SC

07.03 2018 в 22:35

Ще експериментират в държава, където хората нямат почти никаква поносимост на алкохол? Още сега мога да ви кажа какъв ще е резултата.