България с все по-качествени услуги за обслужване на международни клиенти

Най-старият букмейкър William Hill: Тук има професионалисти от най-високо ниво на нашия бизнес, видяхме го още преди 10 години

OFFNews 09 юли 2019 в 11:19 2366 0

Н.Пр.посланикът на Великобритания Ема Хопкинс поздрави служителите на William Hill България на празнеството за 10-ия рожден ден на българския съпорт офис в компанията на изпълнителния директор Биляна Андреева-Митева, Филип Ле Фърв, директор „Клиентски операции“ и Марк Павлидис, директор „Обслужване на клиенти“

България е една от топ дестинациите за компаниите за онлайн залози в последните години. Заключението идва от компанията с най-големи традиции на световния пазар в бранша William Hill, които през този месец отбелязаха 10 години присъствие на своя съпорт център у нас. 

„Тук има професионалисти от най-високо ниво и заради това още преди десетилетие страната беше припозната като успешна дестинация за бетинг компании“, казват от българския център на основаната преди 85 години британска фирма.

„Конкуренцията става все по-ожесточена, което налага и все по-голяма борба за талантливи кадри. Ние ги печелим с предизвикателство, възможност да се докажат и не на последно място – с приятелска, но професионална работна атмосфера“, допълват от родния екип.

Само преди дни компанията прие личните поздравления на посланика на Великобритания Н.Пр. Ема Хопкинс по повод 10-ия си рожден ден у нас. Нейно Превъзходителство беше сред официалните гости на празненството на българския офис на компанията. А ролята на качествените служители в България отново не беше подмината.

„Десетият ни рожден ден е празник за всеки наш служител, защото на тези хора дължим огромна част от успеха на компанията в България“, заяви Филип Ле Фърв, директор „Клиентски операции“ пред служители, гости и британски дипломат №1.

България е една от осемте страни в света, в които William Hill присъства с офис. В този в София работят 270 души – предимно млади ентусиасти с перфектно владеене на език, комуникативни умения и страст към спорта. Те осигуряват съпорт на 6 езика на клиентите. Футбол, тенис, хокей на лед, бокс, баскетбол, снукър, както и специфичните надбягвания с хрътки и коне с детайлни данни за всяко събитие са част от спортните залози, за които компанията осигурява съпорт. Екипите комуникират по чат, мейл и телефон за по-голямо удобство и бързина на връзката с клиента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови