Дечебал Тудор е новият изпълнителен директор на OMV България

OFFNews
25 март 2019 в 13:59 | 2672 |0

От 21 март 2019 г. Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор на ОМV България и застава начело на направление „Верига бензиностанции“, съобщиха от компанията.

Той работи в OMV от 2003 г.

Преди поста на изпълнителен директор на OMV България, Дечебал Тудор е ръководител на веригата бензиностанции OMV в Румъния.

През годините той е работил усилено за развитието на компанията на различни управленски позиции – от мениджър „Автомивки“ за региона, през изпълнителен директор и директор „Верига бензиностанции“ в Хърватия и Сърбия, до международен мениджър „Автомивки и продукти за автомобила“ в централата на компанията в Австрия. 

Оперативната работа на Дечебал Тудор с OMV България започва още когато той е мениджър „Автомивки“ за региона през 2003 г.:

„През годините винаги съм имал тясна връзка с България. За мен веригата тук е пример от оперативна гледна точка в много отношения. Присъединявам се към една силна компания и ще работя за това да допринеса още повече към постигнатото високо ниво на представяне и отлична репутация в последните 20 години на българския пазар. След като навлезе в региона, OMV промени модела на работа, очакванията и изискванията на потребителите към бензиностанциите. Нашите клиенти разчитат на комплексните услуги, качеството и постоянните подобрения, които OMV им предлага, защото за нас тяхното удовлетворение е с най-висок приоритет.“

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !