Предимства на мобилното банкиране за вашия бизнес с My Fibank

OFFNews 06 март 2020 в 13:00 5019 0

В наши дни правим всичко през нашите телефони. Това вече включва и банкирането. Мобилното банкиране е безплатен, удобен начин да управлявате вашите финанси.

Благодарение на последния ъпдейт на мобилното приложение My Fibank вече и фирмите могат да извършват активни банкови операции. Приложението на Първа инвестиционна банка значително опростява рутинната бизнес дейност чрез осигуряване на достъп до фирмените сметки с помощта на смарт телефон.

Мобилното банкиране има много предимства за бизнеса. Ето няколко причини да изтеглите мобилното приложение My Fibank:

Проверка на салдата по сметки

Лесно е! Влезте в My Fibank, за да видите салдата и отчетната информация по фирмените Ви сметки. Информацията е онлайн и е налична за преглед в удобен вид, по всяко време на денонощието. Увеличете производителността си с достъп до фирмените средства чрез мобилно банкиране.

Преглед на трансакциите

Прегледайте плащанията, които са направени и тези, които очакват плащане. Одобрявайте плащанията отвсякъде, когато пожелаете. Мобилното банкиране чрез My Fibank улеснява работата с финансите на компанията, независимо дали става въпрос за извършване на преводи от сметки или получаване на плащания от клиенти.

Преводи 24/7

Още едно предимство на мобилното банкиране - заплащайте спрямо Вашия график, използвайки мобилния си телефон. Няма определени часове или изисквания, за да използвате мобилно банкиране. Клиентите могат да проверяват сметката си, да прехвърлят пари и да плащат фактури по всяко време, 24/7, където и да се намирате, а осчетоводяването на преводите се извършва в реално време съгласно изискванията на платежните системи. Това включва:

 Преводи между собствени сметки;
 Вътрешнобанкови преводи;
 Междубанкови преводи в лева;
 Междубанкови преводи в чуждестранна валута;
 Преводи от и към бюджета;
 Покупко-продажба на валута и договаряне на курс;
 Подписване на масови преводи.

Без хартия

Вече никой не се радва да получава банкови извлечения по пощата. При мобилното банкиране клиентите не получават нежелана поща. Не само е добре за дърветата, но е и по-безопасно, защото вече не е нужно да изхвърляте чувствителна информация в кошчето.

Контрол

Мобилното банкиране улеснява пълния контрол върху вашите финанси. Чрез My Fibank можете да следите балансите си, да прехвърляте пари между сметки, да планирате плащания и да се предпазите от фалит. Вече не сте вързани към настолен компютър. Не е необходимо да намерите гореща точка за Wi-Fi за вашия лаптоп или таблет. С мобилния си телефон можете да получите достъп до всичките си сметки и да правите разплащания.

Безопасност

Мобилното банкиране е безопасно и сигурно. Първа инвестиционна банка използва съвременни методи за достъп и идентификация, както и криптиране на данните, за да защити Вашата информация за поверителност и идентичност в мобилните приложения.

Банкирането през My Fibank e бързо, сигурно и лесно. Отговаряйки на високите стандарти за сигурност, Fibank предоставя на клиентите си възможността да избират между различни нива на лимити за преводи през мобилното приложение. До тези лимити операциите се подписват без токън - с парола или биометрични данни (пръстов отпечатък или лицево разпознаване). Операциите над съответните лимити се потвърждават чрез токън – софтуерен Fibank Token или добре познатия хардуерен токън.

Благодарение на непрекъснатото развитие на приложението, клиентите на ПИБ (физически и юридически лица) имат възможност да извършват дистанционно все повече активни банкови операции, като пестят своето ценно време и ресурси.

За да се възползват от новите възможности в мобилното приложение, е необходимо оправомощен представител на юридическите лица да посети офис на Fibank и да заяви достъп до активно банкиране. Повече информация на:

https://blog.fibank.bg/активно-банкиране-и-за-фирми-през-мобилното-приложение-my-fibank.html

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови