Ремонт на фуга спира движението по платното за Дупница на магистрала Струма

OFFNews 23 април 2018 в 01:59 4097 0

Днес поради ремонт на дилатационна фуга при км 46 се спира движението по платното за Дупница на АМ „Струма“ от пътен възел „Долна Диканя“ при км 36 до пътен възел „Дупница-Север“ при км 51. Движението в посока София ще се извършва без промяна, съобщи Агенция "Пътна инфраструктура".

По време на ремонтните дейности движението в посока Дупница ще се пренасочва при пътен възел „Долна Диканя“ по път I-1 София-Кулата и при пътен възел „Дупница-Север“ при км 51 пътуващите ще могат да се включат обратно в АМ „Струма“.

Ремонтните дейности ще се извършват на два етапа, след приключване на ремонтните дейности в платното за Дупница, ремонтът ще продължи в платното за София.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови