Ryanair възстановява 6 маршрута до Бургас

OFFNews 03 юли 2020 в 11:51 2403 0

От днес Ryanair възстановява 6 маршрута до Бургас, които са част от лятното разписание за 2020г. Те са до Виена, Гданск, Катовице, Краков, Варшава и Братислава.

В резултат на облекчените ограничения за пътуване в България, авиокомпанията насърчава летовниците да започнат да планират своята лятна почивка и да отпразнуват факта, че Европа успешно преодолява едни от най-предизвикателните времена. 

Европейците вече могат да се възползват от възможността да резервират изгодна почивка на добра цена и да се насладят на българското слънце, красиви плажни ивици, гостоприемство и местни деликатеси, докато българите вече могат да сбъднат мечтаната си почивка, независимо дали е „у дома“ или в чужбина, посочат от лоу кост превозвача.

Авиокомпанията стартира продажба на седалки от 37.16лв. за пътувания до края на септември 2020 г., които трябва да бъдат резервирани до полунощ на 6 юли.

"Радваме се, че Летище Бургас ще работи с авиокомпания Ryanair през този сезон. Вълнуваща е възможността да разполагаме с тези линии, които ни свързват с ключовите пазари Австрия, Полша и Словакия, не само за нас като летище, но и за цялата черноморска туристическа общност", заяви Улрих Хеппе, главен изпълнителен директор на Фрапорт България.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови