Шестото годишно издание на eCommCongress е на 26 март 2020

OFFNews 06 март 2020 в 13:42 1584 0

На шестото годишно издание на „Свързани точки“ - събитието за електронна търговия eCommCongress, който ще се проведе на 26 март 2020 г. в Интер Експо Център, ще се съберат отново експерти от света на електронната търговия с цел да споделят съвети и добри практики за увеличаване на продажбите.

Участниците в конгреса ще могат да чуят лекции и да участват в дискусии в няколко основни направления. За посетителите, които се интересуват как да подобрят дейността на своя онлайн магазин ще се представят добри практики за бекофис операции, ще се дадат препоръки и демонстрират успешни практики от електронни търговци с дългогодишен опит, развили многообразни варианти за работа с клиенти и склад.

Как без усложнения да се осъществяват триъгълни доставки, както и доставки в чужбина и страната, ще бъдат представени в специален панел. Обсъждане какви са маркетинговите инструменти, които могат да се използват при създаването на работещи продажбени фунии, ще бъде част от програмата на друг от панелите, в който ще коментират и има ли модели при „отглеждането“ на лоялни клиенти.

В отделна тема ще се дискутират настоящите и настъпващите тенденции в електронната търговия. Представители на компании от различни икономически сфери ще разискват своя поглед в бъдещето и как електронните търговци да се подготвят за промените, които предстоят.

Не на последно място, във връзка с изискванията, които налага Наредба Н-18, в самостоятелен панел ще се разглеждат различни правни и счетоводни въпроси, СУПТО и други юридически аспекти, които са свързани с електронната търговия.

Всеки един от посетителите ще има възможност да получи достъп до безплатна е-книга "29 Instagram маркетинг хак-а за онлайн магазини" с реални примери за добри практики в социалната мрежа на младото поколение.Допълнително за всеки онлайн търговец са подготвени и 19 идеи, с които може да разшири своята Content Marketing стратегия. Те са лесни за реализиране, а голяма част от тях са напълно безплатни.

Лектори на събитието са водещи маркетолози, дизайнери и управители на онлайн магазини, както и юристи и счетоводители.

В безплатният експо кът за пореден път всеки може направи консултация с изложителите по важни за него въпроси свързани с електронната търговия.

Шестото издание на конгреса за електронна търговия – еCommCongress ще се състои с подкрепата на Isobar Commerce България, eMag, Gombashop и ICN.bg. Медийни партньори на събитието са телевизия offnews.bg, investor.bg и netinfo.bg, сп. Мениджър, b2bmedia.bg, mail.bg, mediapool.bg, smartnews.bg, technology.bg и gradat.bg.

Актуална информация за събитието може да откриете в официалния сайт тук, както и да се регистрирате с 20% отстъпка, използвайки промо код MEDIA до 13 март 2020г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!