Десет отведени в полицията. Спорят кой ял, кой пил, кой охранява Каваци

OFFNews 24 юни 2017 в 18:24 13081 0

Десет човека са отведени в полицията в Созопол след спор кой пази къмпинг Каваци. 

Разправия между две фирми, представящи се за охрана на бунгалата на Каваци, се разигравала цял ден.

От полицията в Бургас съобщават, че около 12.40 часа в Районно управление - Созопол е получено съобщение от представител на охранителна фирма, отговаряща за охраната на къмпинг „Каваци” за това, че в района й дошли представители на втора охранителна фирма. Те се оплакали, че разполагат с договор за охрана на бунгала в къмпинга, сключен с втора фирма, оспорваща собствеността на обекта. 

След кратък разговор служителите от първата охранителна фирма се оттеглили и подали сигнал в полицията, заявявайки че конкурентите им вероятно носят оръжие, без обаче да са го видели. Към къмпинг „Каваци” се отправили полицейски екипи, но въоръжени мъже така и не били открити.

Спорещите охранителни фирми обаче не оставят полицията на мира и продължават да звънят, за да им разреши спора. 

По-късно обаче в полицията отново е подаден сигнал от втората охранителна фирма, че приятели на първата охранителна фирма, които са отседнали в къмпинг „Каваци”, през седмицата консумирали различни напитки и храни в отделни заведения на плажната ивица, като не плащали за услугата.

С цел изясняване на случая в Районно управление - Созопол са отведени десет човека от двете спорещи страни. Образувана е проверка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови