Сани Алекса от X-Factor пребита от приятеля си швед

OFFNews 13 юни 2017 в 09:58 9300 1

Снимка Нова тв

Певицата Сани Алекса, позната от музикалния формат X-Factor, е станала жертва на жесток побой от страна на приятеля си швед, разказа самата тя. Шокиращи снимки на насиненото лице на певицата се появиха преди ден в интернет, а днес в предаването "Здравей, България" тя разказа от първо лице за инцидента.

Сани и приятелят й живеели от няколко месеца заедно в шведския град Гьотеборг. Имали проблеми и преди. Преди 2-3 месеца мъжът бил арестуван, след като отново й посегнал. Момичето обаче повярвало, че той ще се промени и се върнало при него.

След инцидента от преди два дни братът на Сани повикал полиция, а самата тя била откарана с линейка в болница. Мъжът обаче не бил арестуван. Според Сани полицията в Швеция е толерантна и тъй като нападателят не се държал агресивно в момента на пристигането на органите на реда, не бил задържан.

Певицата е решена да съди мъжа и да иска ограничителна заповед. В момента тя се намира при баща си в друг град в Швеция.

Тя споделя, че не оправдава по никакъв начин случилото се. "Чувствам се виновна, че се върнах при него, защото се опасявах да не се случи пак" казва тя. По ирония на съдбата, при последния случай спорили за инцидента с ритнатата от шведски турист камериерка. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови