Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Viasat History разказва истории от Йерусалим

OFFNews 15 юли 2018 в 00:20 2956 0

Снимка Viasat History

Какви са доказаните исторически факти за най-известната религиозна фигура в света? Джейми се отправя към Йерусалим, за да проучи и да се опита да разкрие истинската история на Исус Христос в новия сезон на поредицата "Забранена история" по Viasat History

Той влиза в архивите на Министерството на държавната сигурност на Източна германия, по-известно като Щази и разкрива повече информация за предметите на изкуството, откраднати от нацистите по време на Втората световна война. Защо голяма част от тях все още не са намерени в наши дни?

Джейми дава отговор и на други наболели въпроси: Откъде идва идеята за Джеймс Бонд? Какво е написано в Кумранските ръкописи? Дали идеята за среща на затворени врати на най-могъщите хора в историята - масоните и Билдърбъргската група - трябва да ни тревожи?

Епизодите можете да гледате всяка неделя от 22:50 ч.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!