Viasat World запалва 'Свят в пламъци' на 10 ноември по Epic Drama

OFFNews 08 октомври 2019 в 09:29 4547 0

Снимка Viasat World

Шон Бийн, познат като Нед Старк, тук като Дъглас Бенет в „Свят в пламъци“.

Хетрик на актьори от "Игра на тронове" ще предложи ТВ каналът Epic Drama в идните седмици. Мащабната продукция за Втората световна война „Свят в пламъци“ с Шон Бийн (Нед Старк), трети сезон на „Блудници“ с дебют на Алфи Алън (Теон Грейджой) и още НЛО разследвания в „Проект Синя книга“ с Ейдън Гилън (Кутрето) идват в ТВ дома на епичната драма – www.epicdrama.bg.

От неделя, 10 ноември, в 22:00 зрителите могат да видят носителката на "Оскар" Хелън Хънт начело на актьорския състав, заедно с Лесли Менвил ("Блудници"), Шон Бийн (Game of Thrones) и изгряващата звезда Джона Хауер-Кинг ("Малки жени"), Зофия Вихлач ("Градът 44") и Джулия Браун ("Последното кралство") в "Свят в пламъци" - дело на драматурга носител на множество награди Питър Боукър ("Дума с буквата А", "Ерик и Ърни", "Длъжност", "Блакпул").

Шон Бийн и Джулия Браун в "Свят в пламъци. Снимка: Viasat World

"Свят в пламъци" е многопластова драма, която разказва историята на Втората световна война чрез живота на обикновените хора от всички страни в световния конфликт. Постепенно биваме въвлечени в прокрадващия се ужас от избухването на войната, започнала с немското нападение над Полша през септември 1939 г. и завършила с Битката за Британия. Сюжетът проследява преплитащите се съдби на живописно обрисувани герои от Великобритания, Полша, Франция, Германия и САЩ и опитите им да се справят с отражението на войната върху живота им. Ще видите уникална перспектива към първите дни на войната. Емоционалната драма показва човешките истории, скрити зад един от най-ключовите и разтърсващи моменти в историята на 20-ти век.

Лив Тайлър се завръща като лейди Фиц

и още много звезди се изявяват в третия сезон на "Блудници", отново по Epic Drama.

Алфи Алън, познат като Теон Грейджой, тук в „Блудници“ сезон 3 като Айзък Пинчър - новия сводник в града. Снимка: Epic Drama

Алфи Алън, известен с ролята си на Теон Грейджой в "Игра на тронове", ще влезе в ролята на Айзък Пинчър - новият сводник в града. Създателите на поредицата винаги успяват да представят нови таланти на широката публика. В този сезон това е Аш Хънтър, който играе брата на Айзък и пазач на кръчмата Хал Пинчър.

В този сезон Маргарет Уелс е заточена в Америка и Лидия Куигли линее в Бедлъм. Изглежда, че Шарлът и Люси най-накрая ще могат да се спасят от старите вражди на майка си. Шарлът управлява публичния дом на Уелс, а Люси се радва на слава и богатство като куртизанка. Шарлът обаче скоро разкрива, че управлението на доходоносен публичен дом създава повече врагове, отколкото приятели. Люси навлиза в бизнеса с майката и сина Елизабет и Фредо. Лидия е нещастна в Бедлъм, докарана до ужасно състояние чрез мъчително лечение, но нова пациентка повдига духа ѝ. Лейди Фиц е открила свободата в отсъствието на брат си, но когато отново ѝ е оказан натиск, тя се обръща за помощ към Нанси Бърч, за своя изненада. Нанси, от своя страна, макар че обикновено е самотен играч, открива, че също се нуждае от помощ. Норт е постигнал успех като треньор по бокс. Хариет се опитва да примами клиенти в новия си публичен дом, наблягайки на интереса им към екзотиката, но скоро разбира, че има разлика между екзотика и фетишизъм. Хариет се сблъсква с ужасяващи предразсъдъци и двамата с Норт се съюзяват, за да се противопоставят на расизма, който застрашава живота на чернокожите лондончани.

"Блудници" продължава от сряда, 6 ноември, в 22:00 ч.

Ейдън Гилън, познат като Лорд Петир Бейлиш – Кутрето, тук като Д-р Джей Алън Хайнек в „Проект Синя книга“. Снимка: Viasat World

А от четвъртък, 7 ноември, в 22:00, продължава рейтинговият сериал "Проект Синя книга". Действието се развива на фона на Студената война и процъфтяващата Атомна епоха. Вълнуващата поредица е вдъхновена от реалния Проект Синя книга - разследване на НЛО на американските военно-въздушни сили. Д-р Джоузеф Алън Хайнек, брилянтен астрофизик, е нает в свръхсекретна програма, заедно с капитан Майкъл Куин. Докато се опитва да открие истината за серия от загадъчни наблюдения на летящи обекти, д-р Хайнек разбира, че е в центъра на голяма и опасна конспирация, която ще изложи него и близките му на опасност.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 133 канал.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови