Ева Митова, ГЕРБ: Готов е проектът за цялостно реновиране на читалище 'Иван Вазов' в ж.к. 'Хаджи Димитър'

OFFNews 12 октомври 2019 в 19:45 4450 0


„Готов е проектът за цялостно реновиране и модернизиране на читалище „Иван Вазов“ на ул. „Макгахан“ в ж.к. „Хаджи Димитър“, като са издадени и всички разрешителни за ремонта“, обяви кандидатът за кмет на район „Подуяне“ от ГЕРБ/СДС/ Ева Митова по време на среща с възрастни хора от ж.к. „Хаджи Димитър“. В читалището кандидатът за общински съветник Силвия Христова коментира, че се предвижда изграждането на многофункционална зала, осветление, озвучаване, киносалон и асансьор.

„Благодаря ви за всички съвместни инициативи. За сигналите, които ми подавахте, и благодарение на които решихме доста проблеми. Има още много работа за вършене и дойде моментът да поискам отново вашето доверие. В програмата на кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова основен приоритет е облагородяването на кварталите – междукварталните улици и тротоари. В района ще продължим да отвоюваме зелени площи, да премахваме незаконни гаражи, да изграждаме паркоместа и паркинги, места за игра и почивка. Това са наши приоритети, които следваме от години и ще продължим да го правим с нова енергия“, каза Митова и добави, че сега е много важно реновираните площи да се пазят и да не се замърсяват.

Гражданите пожелаха успех на Митова и Христова, благодариха им за решените проблеми и поставиха нови, по които да се работи през следващите 4 години.

„Всички отчитаме необходимостта от работа в кварталите, затова и те са основен приоритет в програмата на кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова. Вече имаме прекрасните булеварди „Иван Вазов“ и „Ботевградско шосе“. През следващите 4 години планираме преасфалтиране на ул. „Макгахан“, облагородяване на междублокови пространства, малките квартални улици и тротоарите“, заяви Силвия Христова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови