Трайчо Трайков, Нова Република: Още от същото? Не, Благодаря!

OFFNews 01 март 2017 в 20:51 4894 7

Лидерите на Нова Република Трайчо Трайков, Радан Кънев и Мартин Димитров представиха днес листата на дясното обединение в Благоевград.

В залата на Историческия музей водачът на листата Трайчо Трайков обяви, че както на президентските избори е постигнал рекордно висок резултат в Благоевградска област, така очаква успех и сега.

"Основата, на която ние стъпваме, е традиционното българско родолюбие на Левски, Ботев, Раковски, Стамболов. Ние обещаваме на нашия народ, ако ни даде доверието си, достойно да защитаваме тези идеали, в защита на най-добрите интереси на българската държава", обяви Трайков.

Водачът на Нова Република в Благоевград каза още, че основната задача до изборите е хората да разберат, че има Нова Република и че в нея са Трайчо Трайков, Радан Кънев и ДСБ, Мартин Димитров, Петър Славов, Методи Андреев и Дани Каназирева.

Трайков определи всички водачи на листи на Нова Република като мажоритарни кандидати, които са познати на хората.

„Вече 12 години управляват ГЕРБ, БСП и ДПС, заедно с техните патерици. И сега искат да ни убедят, че изборът отново е между БСП и ГЕРБ. Искат сами да си поръчаме още от същото. Не, благодаря!“, допълни Трайков.

Радан Кънев обяви, че битката на Нова Република не е за 4, 6 или 8 %.

"Това е борба за победа през идните 4, 8, 12 години. Малко време остана, ядосайте се и ще успеете", призова лидерът на ДСБ, която е част от Нова Република.

Радан Кънев обясни, че кандидатът от Хасково и Бургас Божин Божинов е напуснал листите на Нова Република заради създало се напрежение сред десните хора от негови изказвания от преди 3 години. Неговото решение да се оттегли е най-правилното, така се поемат отговорност и се препотвърждават принципи.

"Но сега имаме пълното морално право да попитаме: Кога БСП ще изтегли от листите си агентите на Държавна сигурност и наследници на палачи от лагера Белене? Кога ГЕРБ ще изтегли от листите си доносника агент Николай – Георги Марков, който като конституционен съдия спря отварянето на досиетата? Кога фалшивият реформаторски блок ще изтегли от листите си агентурите на хора като Бареков, Пеевски и Бриго Аспарухов?“, попита Кънев.

Председателят на Нова Република обясни пред симпатизантите, че има медийно затъмнение, което обаче няма да спре дясното обединение да бъде истинска алтернатива на изборите.

„Опитаха и ще продължават да се опиват да ни запушат през медиите. Няма начин обаче да мине номерът с медийното заглушаване. Защото проблемите, които ние назоваваме с истинските им имена, са прекалено важни за цялото общество. Ако ни заглушават, когато говорим за корупция, те улиците я крещят тази корупция. Миналия месец ремонтирани, днес вече с дупки, защото била студена зимата. Ама како, зимата в България е студена от предишния ледников период, само че никога асфалтът не се е отварял на третата седмица“, описа ситуацията Кънев.

Мартин Димитров припомни, че всички останали партии имат консенсус по няколко теми – да похарчат още 20 милиарда лева за АЕЦ „Белене“, да не разследват парите от КТБ и да не пипат картела при горивата.

Общинският съветник Иво Божков, който е в листата на Нова Република от 24 МИР, застана категорично зад кандидатурата на Трайчо Трайков и цялата благоевградска листа и заяви:

"Като един от участниците в протестите през лятото на 2013 г. и един от 13 подали сигнал срещу Делян Пеевски, Цветан Василев и Бареков за организирана престъпна група, заставам зад водача на листата - Трайчо Трайков и зад цялата листа, защото ние сме единствените в Благоевградския район и в България, единственият противовес на ДПС и Пеевски, защото сме единствените, които не се страхуват да застанат лице в лице срещу олигархията, която краде нашите и европейските пари."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

7

Red or Dead

01.03 2017 в 23:54

АЙ сиктир, бе......писна ми да ни навирате в очите непрекъснато тези нищожества.....ефектът е обратен......

9005

2

Симеон

01.03 2017 в 21:07

Ти пък си едноклетъчно

77927

1

El Commandante

01.03 2017 в 20:57

"Трайчо Трайков, Радан Кънев и ДСБ, Мартин Димитров, Петър Славов, Методи Андреев и Дани Каназирева."

Лузър до лузъра...