Ана Курникова роди близнаци от Енрике Иглесиас

OFFNews 19 декември 2017 в 08:42 6974 0

Бившата руска тенисистка Анна Курникова стана майка на близнаци. Красивата рускиня дари с момче и момиче дългогодишния си приятел - попизпълнителя Енрике Иглесиас.

Наследниците на звездната двойка са се появили на бял свят в неделя в Маями, а медиите разкриха и техните имена - Николас и Люси. Бременността на Курникова беше пазена в тайна.

През последната година тя изобщо не се появяваше на светски събития и много рядко публикуваше свои снимки. Последната й фотография е от петък. На нея рускинята се усмихва от лодка в Маями, пише още Спортал.

36-годишната Анна и 42-годишният Енрике са заедно от 16 години. Те започнаха да излизат, след като талантливата тениситка се появи в клипа към песента на Иглесиас “Escape”.

Курникова се занимаваше професионално с тенис между 1995 и 2003 година. Рекордното й класиране в световната ранглиста е 8-ото място от ноември 2000 година. Тя спечели общо 16 титли от турнири на WTA, а през 1999 и 2002 година стана шампионка на Australian Open при двойките, заедно с Мартина Хингис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови