Андреа: Това не е честно, Кубрат е жертвата

OFFNews 31 март 2019 в 09:42 7288 1

Приятелката на Кубрат Пулев - певицата Андреа, заяви, че боксьорът е жертвата в скандала, който се разрази след мача му срещу Богдан Дину. Кобрата целуна репортерката Джени Суши по време на интервю след победата си в Калифорния.

Заради действията Кобрата загуби лиценза си за щата Калифорния до изслушването на 14 май пред Атлетическата комисия. В отговор на обвиненията на американката, от щаба на Пулев публикуваха клип от партито след мача и интервюто, на който се вижда как репортерката танцува в скута на един от приближените на Кобрата.

"Боксът е животът на Кубрат. Според мен всичко, което се случва, е много нечестно. Това го убива! В случая той е жертвата. Трябва да я осъди за оронване на престижа. Това е нещо сериозно.

Шокирана съм. Дори се карахме за това. Познавам го много добре. Той има страхотно чувство за хумор и си е направил шега. Предполагам след това някой я е посъветвал да се възползва от ситуацията.

Това означава, че Кубрат е жертвата. Тя му отговори на целувката, цял свят видя, че се усмихва, че беше просто приятна изненада. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкова зли хора!", каза Андреа пред английското издание "Сън".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови