Атанас Узунов направи шоу на заседанието на Общинския съвет в Пловдив

OFFNews 16 май 2019 в 14:30 2650 0

Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов се появи в костюм на смърф на днешната сесия на Общинския съвет на Града под тепетата, информира сайтът Plovdiv24.bg.

Поводът, естествено, бе спечелването на историческата първа за Локо Купа на България след снощния успех над съгражданите от Ботев с 1:0. Прозвището на Локомотив е именно "смърфовете" и това е дало повод на Узунов за закачката.

"Малко съм развълнуван, а и не съм спал. От името на ръководството на Локомотив искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както и самите футболисти. Искаме да благодарим за организацията, която направиха Община Пловдив и пловдивската полиция - нямаше никакви произшествия на отиване и връщане.

Доказахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е столица и на футбола. Доказахме, че футболът е една социална магия, която обединява много хора. Малко след мача имахме телефонно обаждане от премиера, който благодари за шоуто, което представиха двете агитки и поздрави Локомотив за спечелването на Купата.

И последно - аз имам една закачка с един мой колега - както по политическа, така и по спортна линия. Това е колегата Иван Петков. 20 дни от Ботев тръбяха по медиите, че купата е жълта. Този трофей обаче е сребрист. Но аз наистина съм му купил една купа и тя е жълта.

Да си прави салата в нея. Вътре има няколко бонбони - сини и червени", каза с чувство за хумор от трибуната бившият международен рефер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!