Бербатов съветва да гледаме повече комедии

OFFNews 04 април 2020 в 17:18 2141 0

Бившият нападател на националния отбор и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели как протича денят му и други свои размисли в колонката си в сайта на компанията за залози betfair.

Звездата разкрива, че животът му е подчинен на спазване на ограниченията заради пандемията от коронавирус. Той поддържа висока физическа активност в домашния си фитнес, учи с децата си и се забавлява с комедии, за да поддържа психиката си здрава.

"Всеки ден си прилича. Ставам, правя мялко йога, след което помагам на децата с домашните. Не е никак лесно да си предучилищен учител, но ме кара да се чувствам по-млад и ангажира съзнанието ми. Опитвам се да бъда активен доколкото е възможно. Забавлявам се с клипове на хора, които тичат по стълбите или опитват всякакви начини да са активни, което е много важно.

Най-важното е да се пазите, за да може краят на това да дойде възможно най-бързо. Смятам, че в момента е добре да се гледат хубави комедии, а не тъжни филми.

Аз гледах напоследък Bad Boys for Life, The Gentleman на режисьора Гай Ричи и Jumanji със Скалата. Истински се смяхме с цялото семейство", казва Бербатов, който пише и по други теми, като засяга евентуалния трансфер на звездата на Тотнъм Хари Кейн в Манчестър Юнайтед.

За него това е като дежа вю, тъй като самият той направи трансфер от Тотнъм на "Олд Трафорд".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови