Бивш играч на Левски победи коварна болест

OFFNews 09 март 2019 в 10:40 1847 0

Бившият играч на Левски Нуно Пинто сподели добри новини относно здравето си. 32-годишният португалец разкри, че е победил рака, след като през миналия декември беше диагностициран с левкемия и веднага се подложи на лечение.

„С голямо вълнение и радост мога да заявя, че най-дългоочакваната новина е тук. Започнах да печеля битката. Изследванията тази седмица показа, че лимфомът е изчезнал. Въпреки това, трябва да продължа с терапията до 13 юни. Както и да е, ще изпълня този протокол с още по-голямо удоволствие. Искам да благодаря на съпругата ми за силата, която ми вдъхваше и за това, че не ме остави да падна духом. Скоро отново ще мога да правя това, което обичам най-много“, написа бранителят в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Нуно Пинто игра с екипа на Левски в от януари 2012 година до декември 2013. За "сините" той записа 61 мача - 50 в "А" група, 10 за купата на България и веднъж игра в Лига Европа. За престоя си на "Герена" португалецът не успя да се разпише, но остави добри впечатления с играта си. През този сезон Пинто изигра 12 срещи за Витория Сетубал, където заигра през 2015 година. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови