Бившата на Буфон сияе далеч от него

OFFNews 18 февруари 2019 в 13:44 3432 0

Бившата половинка на вратар №1 в света Джанлуиджи Буфон Алена Середова вече е преодоляла мъката от развода им през 2014 година и изглежда невероятно за своите 40 години.

Атрактивната чехкиня отново се радва на живота, има нов мъж до себе си и както саркастично отбеляза след напускането на Буфон в посока Пари Сен Жермен "вече мога да съм фен на Ювентус". Тя дори заведе синовете им в Торино и ги запозна с новата мегазвезда на торинци Кристиано Роналдо, за да направи напук на Буфон, за чиято изневяра научава в началото на 2014 година от...радиото.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Тогава закарва децата на училище и влиза в салон за красота. Докато е в съблекалнята чува новините по радиото, където се съобщава, че предната вечер съпругът й е бил сниман от папараци с друга. Вечерта изухва скандал.

Синовете им Луис Томас и Давид Ли чуват неща не за детските уши. Буфон си събира багажа и напуска семейното гнездо. Като всяка жена в подобна ситуация, Алена не знае какво точно иска да получи в този момент. Тя не би приела извинение, но и в същото време не иска да губи мъжа, на когото е посветила голяма част от живота си.

През лятото двамата се развеждат, а Буфон заживява с новата си приятелка Илария Д'Амико.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Това е краят на една любов, която започва през 2002 година. Тогава Буфон е на върха на славата си. Година преди това "Старата госпожа" брои рекордните за вратар 52 милиона евро и всички педричат бляскаво бъдеще на младежа. Середова е вече доста популярна в Италия с работата си на модел. Тя се е снимала за всички модерни списания, отклонила е ухажванията на Алесандро дел Пиеро, върти на малкия си пръст известни плейбои като Филипо Индзаги и Кристиян Виери.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Буфон се запознава с Алена и взима преднина пред останалите й поклонници. През лятото на 2006 година ден преди финала на световното първенство срещу Франция Буфон на шега й прави предложение - ако Италия спечели, да се оженят. Тя приема. Буфон изиграва мача на живота си, спасява удари на Тиери Анри и Зинедин Зидан, а при дузпите отразява втората, изпълнена от Давид Трезеге, и така печели едновременно титла и съпруга.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Алена все пак трябва да почака цели пет години преди да чуе Менделсон, тъй като пресметливият Буфон се е притеснявал от брак, за да не бъде разорен при евентуален развод. Оказва се, че той е бил прав да се притеснява, тъй като се е познавал добре. Именно той дава повод за развод, а след него двамата с Алена не запазват добри отношения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови