Благо Геогиев за Венци: Като види микрофоните все едно вижда печено прасе

OFFNews 06 януари 2019 в 13:01 5117 0

Бившият футболист Благой Георгиев обяви в сутрешния блок на НОВА "Събуди се", че ще съди собственика на Славия Венцислав Стефанов.

Припомняме, че в началото на декември миналата година босът на "белите" направи остро изказване по адрес на Джизъса, което гласеше:

"Дали гледам "Биг Брадър" с продукта на Славия Благой Георгиев? Аз съм го забравил този продукт. Или поне този продукт не е нашият продукт. Той се самопокани на тържествата след спечелването на Купата на България. Нямам нищо против него, но ми падна много в очите. Това за мен е падение, аз никога не бих го направил - нито с русата Златка, нито с черната, нито с кестенявата.

Не съм си развалил отношенията с Благо. Мисля, че за да е Благо дотук, има част от таланта му и другото е мое дело. Когато виждаш, че зарязва жена си с две деца, зарязва другата с едно дете, идва тук да се прави на клоун в "Биг Брадър", продава къщата да остави децата си... Не е моят Благо това. Не е този Благо, когото аз познавах".

Сега Благой сподели, че се е почувствал наранен от казаното.

"Познавам Венци Стефанов от 15-20 години и винаги съм говорил с уважение за него. Аз съм това, което съм, благодарение на него. Но той не спря да говори. Дал съм на моята адвокатка интервюто, което и той даде, да знае. Да не се крие. Не мога да повярвам, че Венци, който е спечелил от мен сума ти пари, бях златната кокошка, а аз съм взимал в Славия 2,50 лева, както се казва.

Не знам как с този малък талант аз играя професионален футбол, той ли беше човекът, който вкарваше головете, или ми даваше пасовете. Той като дава тези интервюта настройва всички фенове на Славия и хората срещу мен. Той като види микрофоните все едно вижда печено прасе, веднага върху тях, да се смеят хората. Нарани ме, защото съм го чувствал близък.

Ще съдя всички, които се опитват да опетнят моето, а името на Златка. Има съд, който ще определи какво ще бъде наказанието им. Аз съм завел срещу всички сайтчета и вестничета, на които само датата им е вярна. Срещу някои хора, които са се опитали да опетнят името ми. Аз нямам време да се занимавам с тях. Адвокатката им е упълномощена", каза Георгиев.

Отговорът на Стефанов не закъсня и босът на Славия отвърна на атаките пред "Спортал".

"Какво да му отговарям на Георгиев. Така ще падна на неговото ниво. Ще подмина глупака с мълчание. На глупака можеш да му дадеш пари, но не и акъл. Съотборниците му ще кажат какво представлява", каза Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови