Блондинката от финала на ШЛ си върна профила в Инстаграм

OFFNews 06 юни 2019 в 00:23 2615 0

22-годишната американка Кинси Волански, която се превърна в една от главните атракции във финала на Шампионската лига в Мадрид, вече е напълно щастлива.

Освободената от задръжки дама се появи полугола в началото на мача между Ливърпул и Тотнъм (2:0), като върху оскъдния й черен бански беше изписано името на сайта на гаджето й - руският влогър Виталий Здоровецкий, който е базиран в САЩ.

За часове профилът й в Инстаграм стана изключително популярен, като от 300 000 последователите й минаха 2 милиона. Само ден по-късно профилът се оказа недостъпен. По думите на самата Волански той е бил хакнат. Проблемът обаче вече е отстранен и тя отново може да се възползва от него, но вече споделя мислите, преживяното и откровените си снимки с цели 2,6 милиона последователи.

Заради шоуто, което сътвори на "Уанда Метрополитано", а и за да излезе с достойнство от ситуацията, ръководството на УЕФА връчи на Волански почетен плакет при отпътуването й от Мадрид.

Първата й публикация след "освобождаването" на профило й в Инстаграм пък беше на снимка, яхнала лъв и текст "Покорих Мадрид, какво да е следващото?".

Приятелят на Кинси Виталий Здоровецкий е руско-американски блогър, известен с канала си VitalyzdTv, където има 9,9 млн. абонати. Клиповете му са гледани над 1,65 милиарда пъти.

Щампата на бодито, с което пищната рускиня се появи на терена, е Vitaly Uncensored - сайт за еротични клипове, управляван именно от Виталий. Само за 24 часа той забогатя с близо 4 милиона евро. На този фон наложените на блондинката глоби в размер 15 000 евро изглеждат доста скромно.

View this post on Instagram

Conquered Madrid, whats next? ????????

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови